lördag 8 mars 2014

Födelsedagar

Dags att ta sig i kragen och börja uppdatera lite igen. Sen sist har det inte hänt så mycket. Idag fyller Johan år och det verkar gå i lugnets tecken. Tårta bjöds det på Sockot, där vi tillbringade en del av denna dag. Hos Vincents kusiner var vi ute en stund och fick nästa frisk-luft-förgiftning i solen och de ovanligt många plusgraderna. Mycket bra start på dagen tycker jag!

Denna vecka i mars brukar gå i kalasens tecken. En icke-firande Robban hade födis i förrgår och i måndags hade Moffa bjudning. Tre nitlotter och nejlikor var hans present. Hade suttit bra med i all fall en vinst, men den uteblev. Förutom det har jag delat några tidningar, slappat samt krigat med skräp och rensat i köksskåpen. Mommo har vi haft besök av ett par gånger också.

Pingu inspekterar nykomlingen

Vincent är just nu ett vandrade eko, som härmat allt man säger. Häromdagen sa självmant "Vincint" istället för det vanliga "Binna". Däremellan tittar han på Pingu och Gummy Bear på teve, leker med småbilar eller duplo samt kör med mopo. Libero har en fin kampanj på gång där man får köpa duplo för blöjkoderna. Vi hade ett helt lager med koder att använda upp och nu ramlar det in paket. Härligt gratis!

Inga kommentarer:

web analytics