söndag 27 december 2015

Årest julfirande i bilder

Liksom vi gjort de senaste åren åkte vi på julaftons förmiddag iväg till Johans föräldrar. Där serverades julskinka, gröt, kaffe och en massa annat gott. Mellan måltiderna passade jag på att powernappa på soffan eftersom det blivit aningen för lite sömn den senaste veckan. Kalle Anka sov jag bort, men kollade istället intressant dokumentär om Katy Perry. På morgonen innan vi for hann Vincent riva upp åtta av tio julklappar medan vi ställde oss. Glädjen var total när han hittade brandmo-bmw (en liten ambulans) som han spanat in på bokhandeln.Trodde inte ögonen när jag vaknade och marken var vit <3Fullmåne på julafton.. ovanligt tydligen. Jag har det på bild.


Vid sjutiden började vi söka oss hemåt. Där dök ännu Mommo smat Robban och Linda upp med några julklappar som tomten skickat fel. Till och med som inte varit särskilt snäll i år fick flera paket, bland annat ett objektiv, godis och presentkort till bio, makuuni och pizza. Vår tomte delade också ut mest presentkort och skraplotter i år. Av mig fick Johan en VIP-biljett till Rammsteins spelning på Provinssi i sommar.. jag tror han blev glad :)

Batteridrivet lok. Succé!


Eftersom jag skulle i jobb till 06:00 på juldagen blev det en rätt tidig kväll. Den 25:e brukar min Fammo bjuda på mat och det gjorde hon även i år, trots att hon hunnit bli hela 99 år! Tycker dock att dagen tog slut för snabbt. Jag hade velat sitta längre hos Fammo, längre hos min Pappa och längre hos Faster och kusinerna i granngården. Och umgås mera med mina egna två prinsar. Dagarna i julhelgen borde vara minst 40 timmar långa för att man ska hinna med allt och alla.

Moffas (äkta!!!) gran

Annandagen hade jag ledigt och vi gjorde ingenting. Vincents hår fick äntligen möta saxen och på seinon hoppade jag ensam i bilen och besökte stadens hotell där Kovjoki hade byafest. Kände mig danssugen och höll tummarna att jag skulle hitta någon bekant bybo att hänga med. Det gjorde jag, men vi gick mest av och an eller diskuterade, så om någon behöver danssällskap inom kort hänger jag gärna med :) Kul kväll i alla fall.

Idag har vi varit på Johans brorsdotters dop. Fint, mysigt och goda tårtor!

Inga kommentarer:

web analytics