söndag 26 januari 2014

Vincent goes Åland 2.0

Igår var vi populära. På eftermiddagen fick vi besök av Mommo och på kvällen av Robban och Linda. Mycket trevligt dag tycker jag! Och idag har vi hunnit träffa Faffa. Men nu är det slut på kaffepauser, vi har nämligen fullt upp med att tvätta kläder och packa inför Åland. Båten går imorgon kväll från Åbo och vi kommer hem sen när vi inte orkar semestra längre. Kul, kul, kul ska det bli! :)

Denna sötsak kommer givetvis också med.

En liten uppdatering på Vincent-fronten kan ju passa här på slutet. Nuförtiden pratar han mycket och funderar på allt och man förstår bara hälften. Flera olika bilmärken känner han igen och kan plocka ut ett par bokstäver på tangentbordet. Sonen är lika envis som sina föräldrar och blir sur när han inte får som han vill. Han bestämmer också var andra sitta och vad de ska göra. Vänligt kommer han och en i handen och nåde om personen börjar streta emot, då blir det andra toner.

Bilar, traktorer och andra manliga saker är givetvis intressant, men även dammsugare av någon anledning. Kaffe tycker han om att "koka" och sitter emellanåt och sörplar glatt ur sina tomma muggar. Djur är en annan favorit, speciellt pandor, pingviner, hundar och katter i alla former. Barnprogram har han börjat kolla mera seriöst och Pingu på Youtube har också fastnat.

Inga kommentarer:

web analytics