onsdag 29 oktober 2014

Köttfärsfylld paprika

Fick ett tips av Mamma i helgen om köttfärsfyllda paprikor. Jag kom ihåg nästan hela receptet men googlade idag runt lite för säkerhets skull och kom fram till att jag skulle testa. Det är enkelt, innehåller knappt några kolhydrater och är mycket gott. Bara plus!



Ingredienser:

400g malet kött
100g philadelphiaost
2 stora paprikor
½ lök
tacokrydda
lite riven ost

Stek köttfärsen och löken och blanda i en halv påse tacokrydda, philadelphiaosten och den rivna osten. Fyll de halva paprikorna och lägg ett par skivor ost på. Grädda i 175 grader i 20 minuter.

2 kommentarer:

Linda sa...

Jag ha å tänkt laga fylld paprika! å ja tänkt laga me malet kött, purjolök och ris, å föståss nan "smältost" :)

Jennifer Åström sa...

Haha, va påråkat! Men ja hadd int na ris i miin ja :)

web analytics