torsdag 20 augusti 2015

Bloggevent: Sunds Trädgård

Alla som besökt Sunds i Jakobstad vet att det finns massor med härligheter där. Oberoende om det är blommor eller inredning som intresserar. När jag fick inbjudan till VIP-kväll för bloggare tackade jag ja direkt. Eventet var alltså i tisdags klockan 18 och eftersom Vincent och jag hade annat ärende i stan innan, fick han hänga med. Det går nog bra tänkte jag. En lugn och snäll grabb som får pyssla i lekhörnan medan jag umgås med de andra. Icke. Bångstyyro, trött, uttråkad och energisk beskriver läget ganska bra. Den behagliga Vincent har varit frånvarande flera dagar nu...
Vi började med en rundvandring och fick en del tips om vilka växter som passar ihop, vad man ska tänka på och olika stilar man kan satsa på. Det var intressant och jag hade gärna lyssnat mera ingående. På grund av ovannämnda störningsobjekt hörde jag bara hälften av vad som sas, men jag var ju där åtminstone :)

När vi gått rundan klart serverades kaffe med tillhörande gott. Både sött, salt och bär fanns att tugga på. Som vanligt hade jag kameran i högsta hugg och fotade allt och inget, men det gjorde de andra bloggarna också och det kändes bra! Jag kände egentligen ingen annan än Ida och hennes syster, men det gjorde inget alls. Jag hade liksom fullt upp med mitt ändå.

Sällan kommer man ut från Sunds tomhänt och det gjorde jag inte heller denna kväll. Under den korta stund jag fick gå i lugn och ro hann jag plocka på mig några betongsaker, fyra igelkottsfigurer samt två små mintfärgade skålar. Dessutom fyndade jag en liten orkidé för tre euro. Nu återstår bara utmaningen att hålla den vid liv, vilket kan vara lättare sagt än gjort med mina i bästa fall mintgröna fingrar.
Goodiebagen innehöll en mörklila alunrot med en härlig kruka klädd i filttyg. Grå till min stora förtjusning. Dessutom fanns där en broschyr samt en mörkgrå papperspåse "soft paper pouch" med plastad insida att ha blommor i. Underbart! Stort tack till Sunds och er som organiserat hela VIP-kvällen!
Tack och förlåt! Som man brukar säga...

2 kommentarer:

Drömgården sa...

Många härliga bilder från kvällen!! Det var trevligt att träffas! :D
/Kitty

Jennifer Åström sa...

Tack det samma! :D

web analytics