tisdag 4 augusti 2015

Mums-Måns i Vörå: Del 3

Sista bildbomben från Sommarfesten vid Norrvalla 4:e juli. Det var en de sällsynta varma dagarna, mycket folk och allmänt härlig stämning. Sommarfiilisen var med andra ord på topp. Efter att ha offrat en stor del av KAJs spelning på toalettavdelningen, där jag förresten träffade Josse, trängde jag mig fram till tredje raden och började döda tid.

En timme stod jag på samma fläck och bevakade min plats. Det var hett och lite luft, men lätt värt det när Måns satte igång med sin suveräna show! En rad längre bak och jag hade inte sett ett dugg. När det gick på sista refrängen drog gänget framför mig iväg till autografkön och då var jag plötsligt näst längst fram. Där borde man ha stått hela tiden!


Passade på medan jag fick min autograf :)


Kunde inte låta bli att hämta en autograf, fastän jag redan har en. Någonstans. Det var kö så långt ögat kunde nå, men jag gjorde precis som alla andra brukar göra och slank in i kön passligt nära tältet. Min kvot med snällt köande är slut. Men jag hade tur som inte blev påkommen och bortschasad av ordningsvakterna. Dit rök en årsranson av min tur :)

En video till kan eventuellt dyka upp ännu... men det är lite pill innan den går att ladda upp.

2 kommentarer:

Linda Holmlund sa...

Åhhå va fina blider åv mumsmums! Snygg kille hede!! :)

Jennifer Åström sa...

Tack tack! Vart rittit nöjd sjölv faktist :) Försöka att int koll hela koncertn genom kameralinsen, men he va svårt att låta bli... speciellt om an sto still elä kom rakt frmför tä ja va. Jo, han halder no att skåda på :)

web analytics