fredag 8 augusti 2014

København: Dag 3

Denna förmiddagen tog vi buss 6A till Zoologisk Have eller enklare sagt Köpenhamns Zoo. Eftersom vi skaffat ett Copehagen Card för 72h fick vi åka buss gratis och hade fritt inträde till zoot. Prima liv! Vi fick se många olika djur trots att vi int gick in i alla papegojhus och sånt. Något av det allra bästa med Köpenhamns Zoo var de fina möjligheterna att faktiskt få se djuren och komma nära dem. Toppklass! Och vill jag även varna för bildbomb!!










En bananätende art :)

Efter fyra timmar i hettan och sjuttio liter kildevann senare, var det dags att åka tillbaka till centrum. Det var inte långt. När vi stigit av bussen stod valet mellan mat på direkten eller mat efter hotellbesök. Magen sa mat först och vi gick med raska steg till Astor Deep Pan Pizza Restaurant vi Hovedbanegården. En pizzeria Mommo lagt märke till när vi rusade förbi med väskorna första dagen. Och tur var det eftersom pizzorna var mycket goda!


Sommarhäng i Köpenhamn


Sen var hotellet näst på tur och det låg ju hela tre kvarter bort.. Superbra läge och nära till mycket! Dagens kaffe och efterrätt bestämde vi oss för att ta på den restaurang vi åt middag på kvällen innan. Hvid og mørk chokolademousse är inget man vill missa :) Resten av kvällen gick vi runt i stan och fick uppleva blanda annat Strøget, Strædet och Nyhavn kvällstid. Innan läggdags hann vi med en Twister-glass i hotellrummet.






Vincent nattar bilarna.. igen

2 kommentarer:

sussu sa...

he var he ja sko fråg; ho do hadd e på rejson, men glömd :D sir härligt ut! jag å vill! :D

Jennifer Åström sa...

Jo vi hadd no e bra! :) Hadd itn så myki program, men dagana bara flög iväg iaf :D

web analytics