lördag 15 augusti 2015

Island i Oktober

I början av Oktober fyller Mommo "onödigt jämnt" som hon själv brukar säga och att befinna sig hemma den dagen var inte ett alternativ. Alternativen för vart resan skulle gå varierade, vilket dels berodde på om hon fick sällskap eller ej. Men det är klart att jag offrar mig (och Vincent), hon fyller ju bara 50 en gång ;)

Nu är det bokat fyra nätter på Island och det känns väldigt kort. Men om man absolut ska ha de billigaste flygen är man tvungen att pruta på något annat istället. Vi flyger (SAS) från Helsingfors och ett totalpris på 505€ för tre knoppar till och från Reykjavik tycker jag är hyfsat förmånligt, speciellt med tanke på att Vincents flygbiljett är endast tjugo pengar billigare än min och Mommos.



Vi tar tåg ner och även där är vi på jakt efter specialpriser. Vincent gratis. I nuläget lutar det mot en natt i vår egna huvudstad innan vi drar iväg utomlands. Är H&M bed and breakfast i Arabiastranden fullbokat?? :) I så fall hittar vi något annat. Och ifall någon känner till ett hotell i centrala Reykjavik, toppklass med morgonmål för halvassit eller mindre är man välkommen att hojta till.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Vilket fint foto på er! :) 👍

Jennifer Åström sa...

Tack! Lite klipp å klistra :) några "foton" till å vi behöver int ens fara dit :P

web analytics