lördag 16 juni 2012

Solrosor

Här hos oss har vi det ganska som vanligt. Förutom att Johans faster är på besök från Sverige och övernattar på vår soffa. Trevligt så! Vår gosse tycker också att det är roligt med gäster och idag har han varit på mycket bra humör. Faster hade med sig en dopgåva också, tack tack. Det var ett par tavlor på Vincents faffa som liten och det syns tydligt att de är släkt! :)

För tillfället är bitringen och en liten bok på arabiska Vincents stora favoriter. Om han blir missnöjd med tillvaron kan man alltid lyfta upp honom och stå, då skiner han som solen. Och det är inga spagettiben. Han spänner sig som tusan och man behöver bara hålla balansen åt honom. Men det där med att krypa och svänga sig är ointressant. Köpte en hoppgunga igår och ska testa den nu när han vaknar. Blir spännande att se vad han tycker om den!

På kvällarna brukar vi äta lite plommonpuré. Igår slutade det med "fredagsbastu" för Vincents del. Det fanns inget annat alternativ än att bada honom, då han hade plommon ändå från håret ner till naveln. Men efter mat och bad sov han gott.


Idag har jag tydligen haft stora-plantera-om-blommor-dagen. Hämtade en golvkruka igår och blomjord idag. Och tadaa, här under har vi resultatet. Av bara farten fick jag med mig en solros från Torghallen också. Och en burk hallonsorbet. Efter lite pyssel finns det fem Fredsliljor istället för två hos oss och det kunde lätt ha blivit dubbelt så många, bara jag hade haft flera ytterkrukor och någonstans att lägga dem. Nu bor de flera i en kruka istället. Som små familjer.

Inga kommentarer:

web analytics