fredag 13 december 2013

Bränna pengar

Julen närmar sig med stormsteg, bokstavligen. Jag har jobbar några nätter i början av veckan och har flera på kommande. Däremellan underhåller jag Vincent och sover, samt försöker städa och pynta inför jul. Vi har även hunnit få upp ett par väggskåp i kontoret ovanför datorn, men det kommer det bild på först när belysningen är på plats. Större delen av fönstren är tvättade och julgardinerna är uppe, två granar är inne och några ljusstakar är på plats. Lilla granen på bilden är en plastgran från Ikea fast den ser äkta ut :)




I måndags hade vi julig mamma-barn-träff och vi trotsade kyla och pulkade de några kvarteren dit. På onsdag gjorde vi premiärbesök till familjen Sjöbergs fina hus och man blev allt hussugen! På vägen hem åkte jag och sonen och stängde med Citymarket. Där hittade jag lite jultillbehör, såsom små vita julgransbollar, julkort, hyacinter, stjärna till granen och lampor till nya ljusstaken.



Trots att jag gjorde mitt bästa för att hitta rätt watt, volt, socklar och skit, lyste lamporna alldeles för starkt när jag väl skruvat fast dem. De svartnade en efter en efter bara några sekunder och jag brände bokstavligen pengar på dessa lampor. Men jag ger mig inte, än. En vacker dag innan jul ska jag med eller utan Johans hjälp skaffa nya.

Fem svarta och en (oanvänd) vit

Inga kommentarer:

web analytics