måndag 23 december 2013

Julshopping i Vasa

Traditionsenligt åkte vi till Vasa och gjorde sista julshoppingen idag. Det fanns inte mycket på listan, men det är ändå kul att att trängas tillsammans hela familjen. Förvånansvärt lite folk var i farten. Eller kanske inte lite, men det var inga problem att ta sig fram i alla fall. Sonen var glad och snäll i princip hela dagen och det är trevligt för oss alla!


Gina Tricot


Medan jag rusade genom några klädbutiken åkte Vincent helikopter, rulltrappa och busade med Pappa. Jag hittade inga nya kläder till morgondagen och får ännu en gång vända upp och ner på garderoben. Efter flera timmar i centrum blev det pizzadags och därefter började vi söka oss hemåt. Dock via Johans kompis på kaffe och glögg. De har två katter och Vincent tyckte det var världens grej att jaga dem runt hela huset :)

I andra ändan av katt-tunneln..


När vi åkte hemifrån på förmiddagen snöade det. Söder om Oravais kom bara regn och det var svårt att tro att det vita täcket här hemma skulle vara kvar på kvällen. Men det var det! Nu är det bara att hoppas det finns kvar imorgon också. Enligt prognosen lär det regna till kvällen och smälter snön snabbt. Men å andra sidan ska vi ju tillbringa större delen av dagen ändå upp i Kronoby och där kan det ju vara fulla vinter...

Ett träd i Jakobstad

Inga kommentarer:

web analytics