söndag 7 december 2014

IKEA: tredje gången gillt

Efter att ha provat samma system tre år i rad och det slutat med att man fått stressa genom Ikea för att hinna ut till bussen i tid, testade vi nu att vända på kakan. Vi började klockan 11:30 i lugn och ro på Ikea och åt när vi kom till restaurangen för att undvika en massa spring fram och tillbaka. Allt gick perfekt och vi hann till och med ut till bussen för att tömma händerna lite innan halv tre. Sen hade vi två och en halv timme på oss att hinna med resten. Alltså Rusta, Ica Maxi samt Skopunkten och de andra butikerna bredvid Ikea.



Hej ,jag heter Jennifer och har just besökt IKEA HaparandaTornio.


Eftersom vi inte ville spilla onödig tid i att gå mellan ställena, körde vi på taktiken "raka vägen". Och den råkade vara rakt genom rondellen och tvärs över vägarna. Lite halt och lite väntande, men det gick ändå mycket snabbare än om vi börjat traska längs gångvägarna och söka underfarter eller övergångsställen. Detta borde definitivt göras något åt! inte hade jag världens bästa promenadskor heller och höll på att fastna i uppförsbacken, som man ser på Lindas bild nedanför :)




Tummen upp för Rusta, där finns mycket fint och mycket julpynt! Vägen mellan Rusta och Ica Maxi gick det bra, men när vi skulle tillbaka till Ikea fick vi hoppa över tre diken samt ännu en gång korsa körbanorna. Skopunkten blev sista anhalten och där hittade jag nya vardagsvinterskor. Idag behövde vi inte stressa och hann till bussen i god tid innan 17:00, vilket tyder på att detta var ett bra sätt att organisera dagen. Tredje gången gillt!

Klockan 22:27 landade bussen på Nykarleby torg och sa hejdå åt Linda som skulle vidare till Vasa ännu. Tack Linda för maten och för en trevlig dag! :) Mina inköp dyker eventuellt upp senare här på bloggen, om jag minns..

Inga kommentarer:

web analytics