onsdag 3 december 2014

Bloggjulfest 2014

Inte heller denna gång hann jag blogga när jag tänkt, men ska jag äntligen ta itu med fredagens Bloggjulfest. Det var alltså Ida som "lurat" med mig och det är tacksam för. Hela tillställning var riktigt kul och stort tack till er som ordnat den! Festen började kl. 18:00 och då fick man äran att bli fotograferad. Hemskt då, men lite kul nu i efterhand. Känns lite V.I.P.


På bilderna är alltså jag, Ida, Idas svägerska och min svägerska Linda.


Julmaten som serverades var god och det var skönt att få sitta och äta i lugn ro med en massa andra damer. Dock måste jag erkänna att jag hade hoppats på någon chokladefterrätt istället för plommonkräm, men nog slank den ner ändå. Av sisådär 50-60 pers på plats kände jag ungefär fem-sex stycken. Linda och Ida umgicks jag mest med, vilket även syns på bilderna och utfärdar därför en liten varning för överdos av dem... :)


Det var bordsplacering som gällde och mina bordsgrannar var i toppklass! Jag satt i hörnet av ett bord hade en tom plats mittemot mig, men snett framför mig satt Pernilla (på bilden ovan) och bredvid henne satt Nina (syns i vänstra hörnet på bilden under) som gått på min klass i högstadiet. På min högra sida satt Aja (syns bakom Nina på bilden under). Alla på julfesten hade en fråga man skulle ställa till den som satt mittemot och sedan blogga om det. Eftersom jag inte hade någon framför mig, hoppar jag över det. Latmask-varning.Goodiebag fick vi också, tack till sponsorerna!

3 kommentarer:

Linda sa...

Måst kommenter jär å! :D fina bilder!

Lundagård sa...

Det var trevligt att träffas, fin fortsättning på adventstiden!

Jennifer Åström sa...

Tack och tack det samma! :D

web analytics