måndag 6 april 2015

Påskbrasa, påskhare och påskträff

Denna helg har vi haft en hel på gång och nu vet jag knappt i vilken ände jag ska börja. Långfredagen var dokumenterad i förra inlägget, så vi tar lördag nu då. Dagen började lugnt och på eftermiddagen drog vi iväg till Socklot och påskbrasan. Det var riktigt trevligt och de stunder solen tittade fram, var det nästan behagligt i luften. Efter brasan blev det korvgrillning, gott!



Sedan var det dags för mig att åka hem och tvätta bort det mesta av röklukten, medan pojkarna blev kvar vid brasan. Kvällen spenderade jag med ett gäng härliga tjejer och ett par av deras pojkvänner. Vi spelade Truth or Dare, pratade knasiga minnen och skrattade som galna! Allt gott vi ätit dansades senare bort på Melody. Kvällen var med andra ord total succé och avslutades på topp med dunderdans till låten Samsara runt klockan 1. Sen var tanterna trötta :)


En av de där "seriösa" bilderna :)

Och medan vi var borta hela lördagen hade Påskharen passat på att gömma fyra ägg åt Vincent i vår lägenhet. Ett ägg hittade vi först idag och de tre andra hjälptes vi åt att leta efter på söndag förmiddag. Resten av påskdagen tillbringade vi i Vasa med Mobbo, Linda och Mommo, men det blir i nästa inlägg.




En Mercedes vi ofta hälsat på på Torghallen låg i ett av äggen

Inga kommentarer:

web analytics