fredag 3 april 2015

d-c-fix

Mitt städvirus har dragit sig tillbaka och istället gett utrymme för fixa-upp-bobborna. Jag har en liten byrå och ett sängbord i sovrummet som är köpta under studietiden. Från Sotka och Lidl om jag inte missminner mig. De är i alla fall i samma elädiga orange-aktiga bokfärg och jag har länge tänkt måla om dem. Det har inte blivit av, vilket dels beror på min dåliga (billiga) målarfärg klibbar fast i saker fast den torkat.

Dessa byråer står väldigt tätt och de skulle antagligen fastna i varandra. Eller ännu värre, inte alls rymmas om jag målar för tjockt. Det är endast en halv millimeter till godo för att man ska kunna öppna sovrumsdörren helt. Nu har jag till all tur upptäckt att det finns kontaktplast ämnat för bland annat möbler. Tunt och bra och allmänt härlig uppfinning! Igår och idag har jag klippt, skurit och tejpat för fulla muggar och det blir rikitgt bra om jag får säga dcet själv! Pilligt, men enkelt.Halvvägs

Kontakplasten heter d-c-fix och finns till exempel på Kodin Terra. Projektet är nu klart och sista biten klistrades fast för en timme sedan. När dagsljuset åter visar sig ska jag ta efter-bilderna.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fint det blev! Nu blir jag också sugen att laga om några av våra möbler... :) /hänz

Jennifer Åström sa...

Tack! Bara att tut å kör :) elä tut å tejp? :P

web analytics