söndag 14 juni 2015

Prinsbröllop

Liksom några miljoner andra var jag på bröllop igår. På tv. Fördelen med det är att man varken behöver duscha, fixa håret eller hitta något att ha på sig. Men nog hade jag gärna varit där, det ska erkännas. Eftersom Vincent är vid Mommos i helgen kunde jag riktigt nörda ner mig och kolla HELA dagen på bröllopet. Lite varvat med tårtbak, men det gick ju bra att bara lyssna på sändningen ibland också.

Väldigt roligt att man fick följa med brudparet hela dagen och kvällen!


Vigsel kollade jag med blicken fastnaglad i rutan. Enda gången jag blickade bort var när jag tog en chokladbit eller torkade bort tårarna. Det var så vackert! Vet inte hur jag ska klara av att gifta mig när jag till och med gråter då vilt främmande människor möts i altargången. Note to self: be om vattenfast smink den dagen.

Det var riktigt intressant att följa Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia och nu är det totaltråkigt att det dröjer länge till nästa kungliga bröllop. Gårdagen bjöd på flera överraskningar, ljuvlig stämning, romantik och fina blåsor och det var bara ett allmänt perfekt bröllop! Så pass att jag blev nästan sugen att börja planera lite själv :)

2 kommentarer:

Linda Holmlund sa...

Ja visst va e fint!
Tyckt e va myki beter en demde ader prinsessbröllopen!
Fille-pille e min favorit ;)

Jennifer Åström sa...

Hehe, ja he va så romantisk å di passar så bra ilag! Faktist bästa bröllopi å så roligt tå man fick si allt å :)

web analytics