fredag 7 december 2012

På gränsen

Vi hade en mycket lyckad dag i Haparanda/Torneå igår. Vädret var vackert och kallt ,men tack vare högt tempo hade vi inga problem med att hålla värmen. De sex timmarna vi hade på oss, räckte precis exakt till. Vi anlände 13 minuter för sent till Haparanda och det resulterade i att Tanja och jag givetvis var sist och 13 minuter försenade till bussen innan avfärd. Någon ska ju vara sist också. Och vi kunde inte ens ha sparat in de där minuterna någonstans.


Med raska steg och snabba beslut tog vi oss genom dagen. Fötter var i konstant rörelse. Tempo och effektivitet var nyckelorden. Satt gjorde vi fem minuter på Arnold's och tio minuter i Ikeas restaurang. Vi hann inte ens känna av någon hunger, så mycket planer hade vi. Några av de ställen vi besökte förutom Ikea var köpcentret Rajalla, Rusta och några intressanta butiker bredvid Ikea. Vi handlade som galningar på alla ställen och vi hade garanterat mest saker i bussen, säkert också spenderat mest pengar.



Gårdagen får tio poäng av tio möjliga. ALLT gick suveränt! Humöret var på topp och vi skrattade oss genom dagen. Inget strul alls fanns, vi hade sånt himla flyt hela tiden att jag ännu är förvånad. Ett obetydligt minus finns och det var att jag glömde ta en gallerkorg till garderoben genom kassan och  den blev kvar i butiken. Men jag behövde ju inte betala för att glömma den i varje fall! Några saker var slut också, med det är inget att göra åt. Jag överlever nog utan dem.

Mera bilder på vansinnet hittas på ett annars väldigt dåligt uppdaterat dayviews! :)

2 kommentarer:

Tanja sa...

haha! Vi sku så kuna göra reklam fö Gina tricot. ;)

Jennifer Åström sa...

Vi skickar räkning åt dem bara :)

web analytics