torsdag 10 oktober 2013

Mirakelfotot

Vi hade en bra dag igår. Pojkarna busade och lekte och gärna med samma sak samtidigt såklart. Men det är så det ska vara! :) Under tiden, eller snarare mellan varven, drack vi kaffe, åt äggsmörgåsar och kladdkaka lyx. Allt blir så gott hos Tanja! Diverse viktiga angelägenheter hann vi också ventilera, ofta med mat i munnen och långt från varandra i jakt på småpojkar som gör hyss. Men det var bara att säga "ja, vann var vi..?" och fortsätta.

Bilden nedan lyckades av ren slump. Vincent gungade av och an och smet iväg från gungstolen, medan Leon hade fullt upp med att klättra i och ur lådan mestadels med baken mot kameran. Att jag lyckats fånga dem med blicken i kameran, glada och fina är ett mirakel. Visste inte ens att de hunnit stå så snyggt överhuvudtaget innan jag kollade bilderna i kameran. Observera Leons hand sådär vänskapligt på stolen dessutom. Bästa bilden på bästa pojkarna!



Efter en sväng via Citymarket kom vi hem ungefär samtidigt som Johan. Vincent fick mat, men det hindrade honom inte från att sno lite av pappas rågsmörgåsar som efterrätt. Fast han var mätt. Tänk att det som någon annan har kan vara så gott och intressant jämt. Dagtid får jag passa på att äta när sonen sover eftersom det inte blir någon som helst matro annars.

Inga kommentarer:

web analytics