söndag 18 augusti 2013

Augustikaffe

Bröllopsbilder får man vänta på ett tag till ännu. Vill få helheten klar först för att få klarhet i vilka som ska hamna här på bloggen. Under veckan dyker de nog upp. I morgon måste jag besikta bilen och kombinerar det med lite småärenden i Jeppis. Även om det varit lite lugnare med program de senaste veckorna har vi ändå hunnit med en del kaffe.

I fredags var vi till Kovjoki, på tisdag besökte jag och Vincent brostugan tillsammans med Lisa, förra fredagen var Johans vänner hit och för två veckor sedan åt vi säsongens första glass-med-gäster-på-balkongen med Robban och Linda. Dessa kaffestunder har inte dokumenterats, men nu passar jag på att samla dem alla på en gång.





I Kovjoki kom diskussionen in på småvägar och släktingar, vilket resulterade i en bilfärd till Sundby genom skogen. En väldigt skumpig väg dit och halvdålig tillbaka. Min Faffa lär desstuom vara hemma från Näsibacka och där lekte vi paparazzis för att ha lite bildmaterial att gå genom med Fammo sen. Ne nu är det färdbloggat för denna gång, vi ska nämligen hälsa på Vincents kusin och hans mamma :)

Inga kommentarer:

web analytics