lördag 25 februari 2012

Magknip?

Så är det veckoslut igen, tydligen. Hos oss ser alla dagar lika ut oberoende om det är veckoslut eller inte. Idag har vi haft hembesök från barnrådgivningen och gossen är fortfarande godkänd. Nu väger han 3700g, så det är ingen brist på mjölk här inte! De senaste dagarna varit gnälliga och inget passar. På nätterna sover han bra, men på dagen bara korta snuttar och däremellan är det bara mat som duger. Vi misstänker att stackarn har gas i magen och vem blir inte sur av det? Fick tips om rela-droppar så kanske de reder upp sig nu. Hoppas hoppas!

I onsdags hade moffa äntligen sluppit förkylningen och kom förbi för att bekanta sig med lillkillen. De verkade gilla varann! På torsdagen fick vi fin-fint besök av höggravida Tanja. Det börjar bli nära för hennes del nu och ooh så spännande det är! :)

Torsdag. Tanja övar sig :)

Fredag. Pappa är på kurs och vi fotar oss själva under tiden.

Har för övrigt upptäckt att det går alldeles utmärkt att nätshoppa då man inte har möjlighet att hänga i butikerna. Dessutom går det att amma samtidigt, även om det inte är särskilt bekvämt. Sen är det ju roligt att få paket på posten! Hittills har jag till största delen klickat hem vettiga saker, som en BabyBjörn-bärsele till exempel. Och amingstoppar. Som läget är nu, gör jag inte annat än drar på och av mig toppar och tröjor. Puh! Hoppsan, nu är klockan mitt i natten igen och jag ska bara tugga i mig lite nattmat, sen blir det sängen!

7 kommentarer:

Linda sa...

Inez å fick rela droppar från två vikors ålder.. Å så vartt e ännu värr så vi måsta ge cuplaton.. He kan man ge på sama gang som rela droppan men he måst man ge all gangor föri man ammar så he e liti besvärlit me he :/ Hoppas e reider åpp se.. Hu sir e ut nästa viko fö er?! Ska no koma å häls åpå tå :D

Sofia sa...

Jär gett vi å Rela-droppar tå an va riktigt lill, di gett snabbt resultat å ialla fall vår grabb slapp besvären å vart nöjd! Så hoppas di hjälper åt er! :)

Sandra sa...

Vilken vacker bild på mor och son! :)

Anna M-E sa...

Dehär med att bara sova korta snuttar på dagen känner man igen, här beter sig Jenny precis lika, gissar även på gaser i magen. Hoppas det reder upp sig. :)

Jennifer Åström sa...

Linda:
Bra att veta na alterntiv ifall e behövs! :) He e no bara ti koma, vi har int na speciellt inplanera nästa viko :D

Sofia:
Han e int lika gnällis na mejr, men om e er tack vare droppan elä annos bara vejt ja int.. Hu läng gett ni droppan åt er kille?

Sandra:
Tack så myki :)

Anna:
Vi har ju na att diskuteer på mamma-barn-träffan saan tå :) He er ju annos trevlit tå di e vaken, men smått tröttsamt tå int nating passar..

Sofia sa...

Ja tror vi gett an tills an va typ 2 månar, int tror ja an sku ha behöva dem såläng men he lämna på rutin ti ge dem.:)

Jennifer Åström sa...

Okej, bra å veta va man ska ställ in se på bara :D

web analytics