tisdag 28 februari 2012

Vi lär känna släkten

Ska börja med att tacka för alla fina presenter och gåvor vi fått: TUSEN TACK!

Sonens magknip verkar förresten ha blivit bättre efter att vi börjat ge rela-dropparna, men han har ännu stunder då inget passar. Vad det då beror på vet jag inte. Det enda som hjälper är att äta och ligga i pappas famn eller på axeln. Jag beställde i desperation en BabyBjörn-bärsele häromdagen och idag kom den på posten. Har redan hunnit testa den och den är bekväm så tusan! Så skönt att ha gossen nära och ändå kunna göra annat och dessutom slippa att bli trött i rygg, axlar och armar. Den är definitivt värt investeringen!

Mamma och pappas säng är bättre än den egna
Idag har vi tränat nack-och ryggmuskler

Och så har vi äntligen kommit oss för att hämta vagnen från Kovjoki. Den är nu på inkörning här inne och i förrgår tog killen en riktigt lång tupplur i vagnen, så den har nog fått godkänt. Om det behövs går det även att rulla den fram och tillbaka mellan vardagsrummet och sovrummet. Men det kräver viss precision! Snart blir det nog utomhuspremiär också.

Invigning av vagnen

Måste erkänna att jag börjar känna mig smått instängd här i lägenheten, har inte varit utanför dörren sen i lördags. Då blev det en tur till Socklot och Kovjoki. Gambäfammo blev överlycklig när hon fick se och hålla i gossen! Det var så roligt att se hur uppskattat besöket var :) Senare på lördagen tittade mommo förbi och även hon var glad att se prinsen. Igår fick vi besök igen, denna gång av gossens kusin Wilmer med familj. Vi åt fastlagsbullar och drack kaffe, härligt!

Idag har vi för övrigt hunnit genom fyra omgångar med kläder. Hittills. En liten herreman har kommit på att det är superkul att kissa så att det rinner ur blöjan. Men det gör ingenting, vi har flera paket med nya blöjor och mamma har ju handlat massor med kläder att byta till också! Och när man ser såhär gosig ut, glömmer vi både bajs och gnäll 



Mamma och Nallen busar med karameller. Och nej, han åt inga :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kan tipsa ifall ni använder pampers new born blöjor så tycker vi iaf att dom är lite större än liberos 1an så prov byt blöjor det kan funka :) Annars har ni en väldigt söt lite kille med väldigt mycket hår :) Vi fick en liten kille för en vecka sedan :)

Jennifer Åström sa...

Tack! Och grattis till nykomlingen! :D Vi hade först pampers, men de var så tunna vi kanterna att det läckte genom. Liberos är kanske mindre, men tjockare istället :)

Marianne sa...

Vilken sötnos ni har fått! :)

Jennifer Åström sa...

Tack :) Han e no he! <3

web analytics