fredag 6 april 2012

Glad Påsk!

Igår tillbringade vi tre timmar i Jakobstad tillsammans med bästa Tanja och Leon! De båda pojkarna skötte sig exemplariskt medan mammorna shoppade loss och under kaffepausen låg de snällt på bordet och väntade på att vi skulle bli klara. Vilka härliga tider :) Sen vill jag också ge ett stort plus i kanten till de glada och trevliga expediterna i tygaffären TyyGi. Och tack för att ni gungade bilstolarna och rättade till nappen då våra pojkar var missnöjda!


Även i onsdags umgicks vi med Tanja och Leon. Då tittade de in hos oss i Nykarleby. Enligt tradition avslutade vi med att fota pojkarna på sängen. Det gick kanske bäst hittills, men Vincent var glad i två minuter sedan blev det kris. Leon däremot sov sig igenom photoshooten även om Vincent gjorde sitt bästa för att väcka honom :)



Nu har de också börjat renovera lägenheten vi ska flytta in i. Tittade in där igår för att se hur det går och komma med några önskemål. Visst finns det möjlighet att påverka valet av tapet, men ska inte vara mörka, skrikiga eller dyra .. och inga fondväggar. Alternativen sjunker drastiskt med de begränsningarna kan jag lugnt berätta. Nåja, ja har kollat in några alternativ och ska låta hjärnan jobba lite i påskhelgen. GLAD PÅSK förresten!

5 kommentarer:

Linda sa...

Fina bilder :) Glad påsk till er:))

Anonym sa...

Va kul att du ha vari å se till den nya lägenheten. Ifall du inte får tycka till så mycket i färgvalet så är det ju tur att väggord finns, de e lätta att sätta upp och går lika bra att ta ner :) Kanske syns vi imårgon!? /Anniina

Jennifer Åström sa...

Linda:
Tack tack :) Glad påsk tibaka!

Anni:
Jo, ja ha redan börja span in väggord :) Synd bara att ti flesta e så dyr..

Anonym sa...

Vart ska ni flytt? :)

Jennifer Åström sa...

En våning ner bara, ti en störr lägenhejt :)

web analytics