söndag 2 september 2012

En ljuvlig lördag

Det var en bra dag igår, en riktigt bra dag. Gossen och jag var bjudna på eftermiddagsfika hos Lisa, en härlig vän från gymnasiet. Medan vi fikade och pratade passade Vincent på att bekanta sig med hunden, en chihuahua. De var ungefär lika stora och lika busiga. Först var han lite fundersam då hunden skällde, men ganska snabbt försökte de överrösta varandra och till slut låg han på golvet och storskrattade varje gång hunden gav ifrån sig ett ljud. Nya vänner verkar det som! :)

Dagens andra positiva sak var att vi på kvällen fick besök av Hanna och Martin. Vi diskuterade allt mellan himmel och jord, eftersom det är närmare hundra år sen jag såg Hanna senast. En kladdkaka hade jag hunnit vispa ihop i all hast och sen glömt den lite för länge i ugnen, vilket ledde till att våra gästen fick något som likande en kompakt chokladkaka istället. Hups. Men det är väl smaken som räknas. Och sällskapet! :D


Även Vincent hade en bra dag igår. Han jollrade och babblade hela dagen och vissa "ord" började likna mamma och pappa. Mera sånt! Att svänga sig till mage han han också fått på klart. Det började för en vecka sedan med att han flera gånger rullade ner för mattkanten. Nu efter en flera dagars övning kan han svänga sig till och med uppför mattkanten.

2 kommentarer:

Anniina sa...

Han e allt härlig...lillkillen :)

Jennifer Åström sa...

He tycker jag å, konstigt nog :)

web analytics