torsdag 6 september 2012

Hej och välkommen!

Snart är det veckoslut igen. Jag hinner ju inte med. Vi har varit hemma hela veckan sånär som på att handla mat och gå en lite längre vagnspromenad i något som liknade höstväder. Däremot har vi i början av veckan haft en del  besök. Som Moffa till exempel, som på tisdagskvällen tittade in på en kopp kaffe. Då blev vi glada här hos oss!

I måndags fick vi fint besök av Tanja och Leon. Våra gossar lekte, tittade nyfiket på varandra och var allmänt på prima humör! När de sen samtidigt tog en tupplur, fick vi mammor också en chans att umgås. Det är länge sen vi träffades sist och vi hade mycket nytt att ventilera. Vi borde träffas mera ofta.


På tisdag kom även Hanna och Martin förbi en sväng. Mycket trevligt med lite eftermiddagssällskap tycker jag! Det gäller minsann att passa på att träffa Hanna nu, för snart åker hon iväg till långtbortistan för att studera. Skulle mer än gärna vilja åka och hälsa på henne i Southampton, men vardagen kommer emot. Istället får jag hoppas på en Ålandsresa med hela familjen istället. Inte illa det heller! :)

Inga kommentarer:

web analytics