fredag 7 juni 2013

Sko-invasion

I onsdags var jag på femtonde och sista ljusbehandlingen. Bra färg har det gett, men inte så jämnt som man kunde tro. På sidorna är jag lite ljusare eftersom lamporna inte lyst rakt på där, men magen som annars brukar vara blek är riktigt brun. I like! När vi ändå var i stan passade vi på att föra Vincents dopskedar på gravering, bättre sent än aldrig, samt äta fruktpuré framför springbrunnen på gågatan.

Lindex fick också ett besök och Vincent yrade runt med Bamsesockor medan jag kollade kläder. I något skede visade jag honom en turkos-grön stövel med Bamse på. Sådär på skoj, men han vägrade släppa den. Ett tag hade han hela tre stövlar i handen och sprang runt i butiken och pratade. Ett par följde med hem, de var på -40% så någon stor investering var det inte. De är ännu lite stora och blir säkert lagom till nästa säsong.

Bamme

Samma dag hämtade vi ut ett paket på posten. Avsändare var Footway, alltså mera skor. De hade kampanj köp-3-betala-för-2, vilket jag givetvis nappade på. Vincents fina vita skor, på bilden ovan, är lite för varma vissa dagar och vi är därför i behov av sandaler. Av de tre paren jag beställt, var sandalerna sist och slutligen det enda paret vi behöll. De andra skorna var nog fina, men kunde ha varit ett par storlekar större eftersom vi inte behöver fler av den skotypen just nu. Ett par crocs-likande skor att ha på balkongen har jag ropat hem från Huuto för halv-assit också.


Märket heter passande nog Vincent :)

Inatt har jag fått lära mig en ny postrutt. Kovjoki, Socklot, Sundby, Sorvist och delvis centrum, en linje som på helgerna kronas med Markby. Mitt första intryck är att den känns mycket längre och att alla bor längst in på en skogsväg. Jeppolinjen håller man sig ganska mycket på huvudvägarna, medan denna är mer kors- och tvärs och många återvändsgränder. Men det blir nog bra när jag blir van. Inatt satt jag bara på, men de två kommande morgnarna kanske jag får gasa lite. Resten av sommaren ska jag hoppa mellan rutt 4 och 5 och det blir säkert prima med lite omväxling!

Inga kommentarer:

web analytics