söndag 8 september 2013

Träjubileum

Om vi varit gifta i fem år skulle vi ha firat träbröllop. Men nu är vi ju inte det och får fira typ träjubileum istället. Träförhållande kunde varit en annan variant, men det låter lite väl strävt och torrt. Inte alls som oss :)

Anyway. Efter en mysig kväll på tu man hand kom vi hem mätta och belåtna. Vi började med Red 2 på bio och fortsatte sen efter lite strosande i stan till O'Learys på mat. Filmen var action komedi och en bra kompromiss mellan våra aningen olika smaker. Absolut sevärd. Till och med de obligatoriska action-bilkrascherna hade lustiga inslag och genom hela filmen fick sig ett gott skratt lite då och då.




Hungriga behövde vi heller inte vara. Popcorn och dryck ingick i biobiljetten och käket därefter var både mycket och gott. Och så efterrätt och kaffe på det. Vi var hemma igen vid midnatt och hann prata en stund med Mommo innan det blev sängdags. Hela halva natten hade jag mardrömmar om överkörda igelkottar och fasade det värsta på vägen till jobbet, men till all lycka syntes ingen till!

Inga kommentarer:

web analytics