tisdag 19 februari 2013

Fjärrkontroller och russin

Förutom en eftermiddag i Kokkola har vi lekt här hemma och ätit russin. Det är Vincents nya favorit. Skulle inte förvånad om det finns någon regel att man absolut inte får ge russin, men nu gör jag det ändå. Han tycker det är riktigt smaskens och går runt med dem i munnen ett bra tag innan han sväljer. "Nam nam" hörs det emellanåt. Ett hörn av tand nummer nio har dykt upp också. Det är en av tuggtänderna och flera ser ut att vara på väg.

Vem stjäl djurens mat?
Gott med russin

Sen är skåpdörrar är inget hinder längre. Både i köket och i vardagsrummet plockas det ut saker för full maskin. För en liten stund sedan hittade han tre (av fem) fjärrkontroller i ett skåp och visste inte hur han skulle vända sig då det fanns så många. Även de är mycket populära hos oss. De konstiga minerna på bilderna förklaras med att han har russin i munnen .. han har russin runt munnen också, men det bjuder vi på!

En busunge i mammas gardin

Mitt i stegetEn guldgruva full med fjärrisar

2 kommentarer:

Linda sa...

Tror int e finns naan regel mot russin! Inez ha no vari en russin ätar å men no ha on iti leidon åv dem ;)

Jennifer Åström sa...

Haha, så lär e no ga här å. Fö tillfälli har allti eiit elä två rusin mun :D Sku va just typist bara att man int sku få ge he för att bla bla bla.. :P Som me en massa anat.

web analytics