tisdag 23 april 2013

Sjukhus och sjukstuga

Som bekant var vi till Kokkola igår och nu har jag ryggen full med olika tester och en massa tejp. Jätteskönt, not. Dessutom ville de ta en testbit av huden och på min vänstra axel finns som följd ett hål sytt ihop med tre stygn. Känns konstigt att ha blivit bedövad och sydd mitt på ljusa dagen, sånt är jag inte van vid. Efter att ha hängt på sjukhuset en knapp timme blev det trevligare tider och vi började givetvis på Arnold's. Vincent fick en egen munk att kladda med. Det vara bara glasyren och två tuggor han åt, resten fick mamma och golvet dela på.


Liten får en liten munk, stor får en stor

Vincent var rosslig i halsen redan igår, men det fanns inget annat alternativ än att ta honom med. Han skötte sig utmärkt i alla fall, men blev lite trött på att sitta och gosa i vagnen hela tiden. På Hesburger och Seppälä fick han sträcka på benen. Vi hade Tanja med som barnvakt och shoppingsällskap. Som vanligt hade vi superkul då vi tramsade omkring i diverse butiker. Tack Tanja för din närvaro! :D


Även idag är sonen slemmig i halsen, snorig, varm och trött. Hoppas verkligen det går över snart! Dessutom har han tre eller fyra tänder på väg upp och det gör inte saken bättre precis. Ätandet lider och humöret likaså. Potatis går vill han inte ha, men en korvbit och lite ost slank ner igår kväll. Tror vi kör på fruktpuréer, yoghurt och mjölk som bas idag och kanske kryddar vi det med lite korv.

Inga kommentarer:

web analytics