söndag 10 maj 2015

Bloggevent: Dress Like Marie

Igår var jag alltså bjuden på bloggevent till Dress Like Marie i Oravais. I det lilla men ack så härliga gänget fanns Ida, Sara och Sandra, samt de två trevliga stylisterna. TACK för en rolig kväll tjejer!!

Officiella gruppbilden :)


Jag ska börja med att erkänna att jag innan var lite skeptisk om överhuvudtaget skulle hitta något plagg i min smak. Men tänk så fel jag hade! Butiken var proppfull med fina kläder och hade jag inte hållit tyglarna så strama hade det följt med hur mycket som helst. Det blev till slut två sköna tunna koftor.


I ett av rummen fanns en rolig liten studio. Här tramsade vi runt en hel del och fick många skojiga poser på bild, både med egna kläder och med mera intressanta outfits. Jag var lite feg och vågade inte prova alltför galna färger och kombinationer. Men det var nästan lika kul att se på när de andra utmanade sig själva med sånt inte var i deras normala stil.


Ida köpte gula outfiten på bilden ovanför (visst?) och jag köpte den gråa och den hallonröda koftan. Funderar på att ha på mig en av dem idag. Morsdag ni vet. Om jag bara hittar något svart och bra att matcha den med. Nu borde jag dessutom inte sitta här och blogga, utan kasta mig i duschen så att vi alls hinner med något firande idag.Tack för bra fotografering Ida, denna gillar jag!! :)

3 kommentarer:

Saragunmarie sa...

Va myki fina bilder du too :)

Maria sa...

Åh, detta är ett event jag gärna hade deltagit i..! Men är ju lite långt borta.. Jag var en gång där på sommarrea (70% på nästan allt vill jag minnas) och hade inte heller väntat mig att hitta så mycket fint, för det som finns i webshopen är inte så ofta i min smak. Men den fysiska butiken verkar ha lite mera olika stilar så de flesta hittar nog något fint där :)

Jennifer Åström sa...

Tack Sara! :D

Jo, de tär ju lite lång väg att komma bara för event :) Det fanns mycket mer att välja mellan i butiken och jag var som sagt skeptisk i början, men det fick jag snabbt äta upp ;)

web analytics