söndag 20 maj 2012

För exakt 5 år sedan: Dag 13

Såhär minns jag söndagen den 20:e maj 2007:

Efter en sen och blöt natt med mycket dans blev det en väldigt sen morgon. Har ingen aning om när vi steg upp, men har man somnat vid åtta på morgonen lär det inte ha varit förrän på eftermiddagen. Vi gjorde ingeting speciellt denna dag. Förutom att gå omkring och dofta på olika schampoon. Det finns en förklaring till det också, men jag tror det förblir en hemlis. Hihhii. Överraskningsvis blev det en Big Mac-måltid till middag. På kvällskvisten stosade vi runt i kvarteren nära hostellet och hittade en liten bar med uteservering där vi satte oss ner. Skönt att bara sitta och fnissa åt småsaker. Som trafikljusgubbarna till exempel. De har hatt.


Dagens klåp: "Fnurra på tråden"
I Berlin då vi var på jakt efter mat, tyckte Hanna plötsligt att hon såg en kompis lillebror. Efter mycket grubblande över vad i all världen han skulle göra i Berlin, kom hon fram till att hon måste skicka och fråga för att få sinnesro. Hon sms:ade åt sin kompis och frågade om var hans bror i Berlin eller om hon hade börjat se syner. Efter ett par timmar fick hon svaret att nej, han var nog i Oravais senast han kollade iaf. Plus en fråga om hur mycket Hanna riktigt druckit. Ett par timmar senare fick hon ett till meddelande av samma person, helt identiskt med det förra. Sedan fick hon ett till. Och ett till. Och ett till!! Meddelandena kom med ojämna mellanrum resten av resan, speciellt många kom självklart på natten och Hanna vaknade av varje meddelande. På morgonen konstaterade att hon fått 6 stycken den natten. Då resan var slut och vi var tillbaka i Finland tog meddelandena, tack och lov, slut och vi räknade att hon fått 32 meddelanden sammanlagt. Orsaken var operatörsfel, men gissa om hon var arg?


Dagen i bilder:




2 kommentarer:

etheli sa...

Va int e att vi vakna åv att na kostymnissar kom in i rummet för att koll na, eller typ som del av deras rundtur i hostelle eller så. Jag minns e va ytterst pinsamt iaf. ^^

Jennifer Åström sa...

He kan no händ! :) Ja minns int alls faktist..

web analytics